logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt
Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling

reviews

9,6 van 10100 %

zou Sheeque aanbevelen aan zijn of haar vrienden
Dit zeggen klanten over Sheeque
"Prima ervaring. Op tijd geleverd. Het schilderij is echt schitterend geworden."


"Mijn ervaring met Sheeque is erg goed! Er zijn diverse leuke geboortekaartjes om uit te kiezen, maar ook wanneer je wil afwijken van de standaard is dit gelukkig geen probleem en wordt goed meegedacht (heel fijn!). Ook erg fijn is dat er na een wijziging van de tekst op het kaartje altijd ter controle een voorbeeldje per e-mail wordt toegezonden; zo weet je precies wat je kunt verwachten."


"Prachtig schilderij van grote kwaliteit precies naar mijn wensen gemaakt. Vakkundig, mooi en zeer goed te werk gegaan.
Heel blij met het resultaat en precies wat ik voor ogen had."


"Sheeque denkt mee, ontwerpt geheel naar je zin, past aan daar waar nodig. Dit betekent dat het uiteindelijke kaartje geheel naar je zin is. De manier van werken, het op de hoogte houden van alles wat er is aangepast en uitgevoerd, geeft een prettig gevoel. Er wordt met het hart gewerkt en dat merk je. Het vooraf kunnen adresseren van de enveloppen is heel fijn en uiteindelijk na de geboorte hadden we de kaartjes heel snel binnen."


"Mijn ervaring met Sheeque is zeer positief. Ik vind het erg prettig dat er zoveel mogelijkheden zijn. Behalve alle opties op de website kan je ook elke persoonlijke wens indienen. Zo heb ik twee brievenbusschilderijtjes besteld voor in huis. Deze hebben precies het thema en de kleurstelling die bij mij past. De levering is supersnel. Een kijkje op de website maakt heel hebberig!"


"Snelle service en goede kwaliteit artikelen"


"Ik ben heel blij met Sheeque. Ik heb een paar kaarten en een schilderij van Sheeque mogen ontvangen en versturen, en zowel ik als de ontvangers waren zeer enthousiast over de unieke kunstwerken. Ik zie dat er regelmatig nieuwe ontwerpen worden toegevoegd, waarvan ik zeker nog gebruik zal maken. Veel succes!"


"Wij konden precies aangeven hoe we het hebben wilden en het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht! Echt een aanrader!!"


"Mijn ervaring is heel positief. Het resultaat is mooi. De verzorging is perfect. En de ontvanger is altijd blij verrast. Zelf heb ik een paar van de brievenbus kunst schilderijtjes ingelijst, en op gehangen."


"Wij hebben een schilderij bij Sheeque besteld voor op ons kantoor. Het fijne van Sheeque is dat je precies kunt aangeven welk formaat en wat voor schilderij je graag wil. Toch is de levering een verassing. Het schilderij is perfect verpakt en overstijgt de verwachtingen! Het uitpakken is een feestje en het schilderij is prachtig geworden! Na het eerste schilderij hebben wij daarom direct een tweede besteld! Ook dit schilderij is prachtig geworden.