logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt
Over Sheeque
mijn eigen atelierHallo lieve bezoeker,

Welkom bij Sheeque! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop. Misschien vraag je je af wat er allemaal gebeurt achter de schermen en wie al die schilderijen, brievenbuskunst en (geboorte)kaartjes maakt. Nou, dat doe ik dus. En mijn naam is Athena van den Dool.

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en als bioloog en natuurliefhebber schilder ik ook meestal dieren of de natuur. Op een dag kwam ik op het idee om kleine schilderijtjes met daarop een boodschap of een wens voor iemand te maken. De canvasboards die ik beschilder passen door de brievenbus en kunnen worden verzonden via de normale post. Ik noem het 'brievenbuskunst'. Eindelijk had ik een reden om de zolder permanent om te bouwen tot een heus 'atelier'. Dat is toch maar een mooie bijkomstigheid :)

Met veel plezier schilder ik in mijn eigen kleine atelier aan de brievenbuskunst en inmiddels ook aan grotere schilderijen en aquarels. Soms ga ik daarna nog verder met een schilderij en bewerk ik die digitaal zodat ik er kaartjes, geboortekaartjes of ander leuks mee kan maken. Ik heb meer plannen dan ik daadwerkelijk kan uitvoeren en zo groeit de collectie van Sheeque langzaam maar zeker verder uit.

Wanneer je op zoek bent naar iets unieks en bijzonders ben je bij Sheeque aan het juiste adres. Ik schilder ook op verzoek. Dus heb je een leuk idee voor een schilderij, geboortekaartjes of misschien bijzondere uitnodigingen? Aarzel niet en vraag mij vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liefs,
Athena