logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt


geboortekaartje laten ontwerpen

Geboortekaartje laten ontwerpen


Bij Sheeque kun je een nieuw geboortekaartje laten ontwerpen. De kosten van een nieuw ontwerp hangen af van je precieze wensen, maar je kunt al een geboortekaartje naar wens laten maken vanaf EUR 75,00. Daar komen dan de gebruikelijke kosten voor de kaartjes bij, zoals in het prijsoverzicht te vinden is.

Een nieuw ontwerp is alleen mogelijk als je er op tijd bij bent. Voor de zekerheid moeten we minimaal drie maanden voordat jullie kindje wordt verwacht beginnen. Het begint allemaal met het doorgeven van jullie wensen in onderstaand formulier. Doe dit zo volledig mogelijk. Bedenk alvast welke onderdelen er in het kaartje moeten komen (zoals gedichtjes, lengte/gewicht, etc. - zie hiervoor ook de tips in 'Hoe werkt het?') en vertel ook vooral wat jullie mooi of niet mooi vinden van de kaartjes uit de collectie of het portfolio.

Inspiratie opdoen?

Collectie Portfolio

Werkwijze:
Zodra jullie het formulier verzenden, zal ik bekijken of ik denk dat ik kan maken waar jullie naar op zoek zijn en wat de ontwerpkosten zouden zijn. Mogelijk neem ik in deze fase nog contact met jullie op voor wat extra informatie over jullie wensen. Pas nadat jullie akkoord zijn gegaan met de ontwerpkosten is de opdracht definitief en ga ik voor jullie aan de slag.
Ik zal jullie naar verwachting na 2 tot 4 weken een digitaal ontwerp per mail toesturen. Jullie kunnen dan bekijken of alles naar wens is en kunnen in twee rondes eventueel gewenste aanpassingen aan mij doorgeven, waarop ik het ontwerp zal aanpassen tot het helemaal naar wens is. Wanneer het onverhoopt niet lukt om het ontwerp helemaal naar wens te maken, hebben jullie de keuze om te stoppen. Jullie zijn dan enkel de afgesproken ontwerpkosten verschuldigd. De betaling van de kaartjes en eventuele extra opties die jullie hieronder kunnen aangeven, komen dus pas in beeld als jullie tevreden zijn met het ontwerp.Omschrijf je wensen:

recht sierlijk


Extra opties:


Omdat iedereen weleens een foutje maakt, kun je reserve enveloppen bestellen. (EUR 0,25 per stuk)Ja, ik wil de enveloppen van te voren ontvangen. (EUR 5,50)


Ja, ik wil de kaartjes direct door Sheeque laten versturen. (EUR 1,50 per kaartje)


Ja, ik wil meerdere versies van het kaartje (EUR 10,00 per extra versie)
(Geef je wensen door bij opmerkingen).


Ja, ik wil het bijpassende schilderijtje erbij bestellen. (EUR 20,00)


Persoonlijke gegevens:man vrouw


Ja, ik wil die superleuke nieuwsbrief ontvangen.


ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.


ja, ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

Heb je vragen?

Mail mij: info@sheeque.nl

Of stuur mij je vraag via het contactformulier.

Contact