logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt

Geboortekaartje laten ontwerpen


Spreekt de stijl van Sheeque je aan, maar wil je net even iets anders? Je bent hier ook aan het juiste adres om een geboortekaartje laten ontwerpen. Je kunt bestaande geboortekaartjes laten aanpassen of iets geheel anders laten maken.Inspiratie

Voor inspiratie voor wat er zoal mogelijk is, kun je de collectie en het portfolio bekijken. Vergeet ook niet naar de binnenkant van de kaartjes te kijken.


Collectie Portfolio


Tijd

Een nieuw ontwerp maken kost tijd. Voor de zekerheid moeten we minimaal drie maanden voordat jullie kindje wordt verwacht beginnen. Het begint allemaal met het doorgeven van jullie wensen in onderstaand formulier. Doe dit zo volledig mogelijk. Bedenk alvast welke onderdelen er in het kaartje moeten komen (zoals gedichtjes, lengte/gewicht, etc. - zie hiervoor ook de tips in 'Hoe werkt het?') en vertel ook vooral wat jullie mooi of niet mooi vinden van de kaartjes uit de collectie of het portfolio.Prijs

De kosten van een nieuw ontwerp hangen af van je precieze wensen, maar je kunt al een geboortekaartje naar wens laten maken vanaf € 95,00. Wanneer het gaat om een aanpassing van een bestaande kaart, kunnen de kosten zelfs nog lager zijn, afhankelijk van het soort aanpassing. Daar komen dan de gebruikelijke kosten voor de kaartjes bij, zoals in het prijsoverzicht te vinden is.Werkwijze

Zodra jullie het formulier verzenden, zal ik bekijken of ik denk dat ik kan maken waar jullie naar op zoek zijn en wat de ontwerpkosten zouden zijn. Mogelijk neem ik in deze fase nog contact met jullie op voor wat extra informatie over jullie wensen. Pas nadat jullie akkoord zijn gegaan met de ontwerpkosten is de opdracht definitief en ga ik voor jullie aan de slag.
Van te voren weet ik nooit precies hoe lang ik met een schilderij en daarna met het ontwerpen van de kaart bezig zal zijn. Ik zal jullie naar verwachting na 2 tot 4 weken een digitaal ontwerp per mail toesturen. Jullie kunnen dan bekijken of alles naar wens is en kunnen in twee rondes eventueel gewenste aanpassingen aan mij doorgeven, waarop ik het ontwerp zal aanpassen tot het helemaal naar wens is.
Wanneer het onverhoopt niet lukt om het ontwerp helemaal naar wens te maken, hebben jullie de keuze om te stoppen. Jullie zijn dan enkel de afgesproken ontwerpkosten verschuldigd. De overige kosten voor de kaartjes en eventuele extra opties die jullie hieronder kunnen aangeven, komen dus pas in beeld als jullie tevreden zijn met het ontwerp.
Wanneer het ontwerp eenmaal klaarstaat, gaat het verder zoals bij bestaande geboortekaartjes. We gaan dan geduldig wachten op de baby :)


Vraag vrijblijvend een nieuw ontwerp aanOmschrijf je wensen:

recht sierlijk


Extra opties:


Omdat iedereen weleens een foutje maakt, kun je reserve enveloppen bestellen. (€ 0,25 per stuk)Ja, ik wil de enveloppen van te voren ontvangen. (€ 5,50)


Ja, ik wil de kaartjes direct door Sheeque laten versturen. (€ 1,50 per kaartje)


Ja, ik wil meerdere versies van het kaartje (€ 10,00 per extra versie)
(Geef je wensen door bij opmerkingen).


Ja, ik wil het bijpassende schilderijtje erbij bestellen. (€ 20,00)


Persoonlijke gegevens:man vrouw

Ja, ik wil maximaal 1x per maand een superleuke nieuwsbrief ontvangen.

ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.

ja, ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.

Heb je vragen?

Mail mij: info@sheeque.nl

Of stuur mij je vraag via het contactformulier.

Contact