logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt
Schilderij laten maken

Betaalbare kunst in het groot en klein
brievenbuskunst kaart laten ontwerpen

Wat voor schilderij zou je graag willen?

Ben je op zoek naar een bijzonder schilderij dat je niet kunt vinden in de collectie Schilderijen & Brievenbuskunst van Sheeque? Wie weet kan ik het voor je maken. Met het formulier hieronder kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Misschien heb je al een schilderij in gedachten, maar je hoeft niet altijd heel precies te weten wat je wilt. Als je mij kunt vertellen in wat voor stijl je iets zoekt, waar het bij moet passen of voor welke gelegenheid het bedoeld is, dan is dat al heel wat. Meestal kan ik je dan al verder helpen. De Brievenbuskunst schilderijtjes kun je natuurlijk voorzien van je eigen tekst, wens of boodschap op de achterkant, maar dat hoeft niet.


Wat gebeurt er als je een aanvraag doet?

Als ik je aanvraag ontvang, zal ik eerst bekijken of ik denk dat ik het voor je kan maken. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om misschien nog wat vragen te stellen of mijn idee voor een schilderij met je te delen. Hierbij geef ik ook aan wat de kosten zouden zijn. De prijs hangt af van wat je precies wilt laten maken en hoeveel tijd ik denk dat ik daarvoor nodig zal hebben. Pas nadat je akkoord bent gegaan met de plannen en de prijs wordt je aanvraag omgezet in een bestelling en wordt het schilderij gemaakt. Een aanvraag is dus geheel vrijblijvend.


Wat kost het om een schilderij te laten maken?

De prijs voor een Brievenbuskunst schilderij zelf is € 20,00 net als de collectie Brievenbuskunst van Sheeque. Daarbovenop komen extra ontwerpkosten die afhankelijk zijn van je precieze wensen. Meestal liggen de ontwerpkosten tussen de € 15,00 en € 25,00.
De prijs voor grotere schilderijen is niet alleen afhankelijk van je wensen, maar ook van het formaat en een eventuele lijst. Het is dus moeilijk om een algemene prijsindicatie te geven, maar het is zeker mogelijk om schilderijen te laten maken voor minder dan € 100,00.


Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Lees dan de beoordelingen van mensen die al eerder een schilderij hebben laten maken bij Sheeque. Of neem een kijkje in het portfolio, want daar zitten ook heel wat schilderijen tussen die op verzoek zijn gemaakt.


Doe hier je aanvraag om een schilderij te laten makenOmschrijf je wensen:


- - - - - - Alleen invullen voor Brievenbuskunst - - - - - -

recht sierlijkPersoonlijke gegevens:man vrouw

Ja, ik wil maximaal 1x per maand een superleuke nieuwsbrief ontvangen.

ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.

ja, ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.