logo

Sheeque

Er is iemand die aan je denkt
Kaarten laten maken

Betaalbaar en al vanaf 10 stuks
kerstkaart kaart laten ontwerpen

Wat voor kaarten zou je graag willen?

Bij Sheeque kun je een nieuwe kaart laten ontwerpen of een bestaande kaart laten aanpassen. Hierbij kun je denken aan een uitnodiging voor jullie bruiloft of speciale feest, maar ook aan unieke kerstkaartjes die nog niemand ooit op de mat heeft aangetroffen.


Wat kost het om kaarten te laten maken?

Je kunt setjes kaarten bestellen vanaf 10 stuks voor € 1,50 per kaart exclusief verzendkosten. Daar komen dan ook nog ontwerpkosten bij, die zullen afhangen van je precieze wensen. Meestal liggen de ontwerpkosten tussen de € 25,00 en € 50,00.
Wil je een bestaande kaart bestellen met je eigen tekst aan aan de binnenzijde? Dat kan erg handig zijn voor bijvoorbeeld uitnodigingen. Dit is mogelijk vanaf 10 stuks voor € 1,70 per kaart. Er komen in zo'n geval geen ontwerpkosten bij.


Wat gebeurt er als je een aanvraag doet?

Als ik je aanvraag ontvang, zal ik eerst bekijken of ik denk dat ik kan maken waar je naar op zoek bent. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om eventueel nog wat vragen te stellen en mijn idee voor een kaart met je te delen. Hierbij geef ik ook aan wat de kosten zouden zijn. De totaalprijs bestaat uit een deel voor het ontwerp en een deel voor de kaarten zelf. Pas nadat je akkoord bent gegaan met de plannen en de kosten, wordt je aanvraag omgezet in een bestelling en worden je kaarten gemaakt.
Zodra het ontwerp af is, zal ik je dat digitaal per mail toesturen. Je kunt dan bekijken of het ontwerp naar wens is en eventueel in twee rondes aanpassingen aan mij doorgeven. Dan zal ik het ontwerp desgewenst aanpassen tot het helemaal naar wens is. Wanneer het onverhoopt niet lukt om het ontwerp helemaal naar wens te maken, wat overigens nog niet is voorgekomen, heb je de keuze om te stoppen. Je bent dan alleen de ontwerpkosten verschuldigd en het deel aan kosten voor de kaarten zelf komt te vervallen.


Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Lees dan de beoordelingen van mensen die al eerder kaarten hebben laten maken bij Sheeque. Of neem een kijkje in het portfolio, want daar zitten ook heel wat schilderijen tussen die als basis voor een kaart dienen.


Doe hier je aanvraag om kaarten te laten makenOmschrijf je wensen:

recht sierlijk


Extra opties:


Omdat iedereen weleens een foutje maakt, kun je reserve enveloppen bestellen (€ 0,25 per stuk)Ja, ik wil de enveloppen van te voren ontvangen. (€ 4,95)


Ja, ik wil de kaartjes direct door Sheeque laten versturen. (€ 1,50 per kaartje)


Ja, ik wil meerdere versies van het kaartje (€ 10,00 per extra versie)
(Geef je wensen door bij opmerkingen).


Ja, ik wil het bijpassende schilderijtje erbij bestellen. (€ 20,00)


Persoonlijke gegevens:man vrouw

Ja, ik wil maximaal 1x per maand een superleuke nieuwsbrief ontvangen.

ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.

ja, ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.